Oznámení


KAUZA ZABITÉ KOČIČKY SISSI
 2. června 2019, Redakce


Soudkyně vynesla rozsudek
Rozhodla v neprospěch útulkem usmrcené kočičky Sissi a uložila žalobcům uhrazení výdajů jak jejich právního zastoupení, tak právního zastoupení protistrany včetně 5 let trvajícího soudního jednání. Co jiného se také dalo čekat od soudu s městem dotovaným policejním útulkem? Prosíme, pokud máte jakékoliv zkušenosti s ÚPOZ v Měcholupech, napište nám je sem anebo na email info@kockaapravo.cz. Děkujeme.
Více na facebooku

DALŠÍ STÁNÍ KOČIČKY SISSI USMRCENÉ V ÚPOZ MĚCHOLUPY
Další stání se koná 22. října 2919 od 10:00 hod. v jednací síni č. 25 Obvodního soudu Praha 1 Ovocný trh. Prosíme, poznamenejte si kauzu v kalendáři a přijďte podpořit žalobce proti ÚPOZ Měcholupy.
PŘÍTOMNOST VŠECH KOČKOMILŮ A VEŘEJNOSTI JE NUTNÁ, ABY UŽ DALŠÍ ZTRACENÉ KOČIČKY V MAGISTRÁTEM TEDY NÁMI, DAŇOVÝMI POPLATNÍKY, DOTOVANÉM ÚTULKU NEUMÍRALY! PŘIJĎTE!!!
Předešlé stání

KAUZA ZABITÉ KOČIČKY SISSI
- SOUD S ÚPOZ MĚCHOLUPY!

Ve stručnosti se ve znaleckém posudku jedná o prokazatelně účelově zmanipulovaná data. Tak např. návyk kočky Sissi na uváděnou teplotu 30-36°C je použit z textu článku o panu Nepraktrovi z roku 2009, účelově zmanipulovaná je i údajná venkovní teplota -1°- 11° v době jejího odchytu, 4. 5. 2014, kdy Sissi ze zahrady zmizela, bylo podle serveru www.epočasí.cz v Pze 10-14°C a účelová je i diagnóza příjmového veterináře ÚPOZ "bezvýchodný stav" vedoucí k okamžité euthanasii kočičky Sissi. Lékařky, které Sissi naposled 29. 4. 2014 léčily, neshledaly k usmrcení důvod. Vrchol všeho a zároveň smůla pro usmrcenou kočičku byl spletený zápis přijatého zvířete, kocour místo kočka, a tím i nepravdivé oznámení majitelce pátrající po své ztracené Sissi, že se v příjmové databázi nevyskytuje:-( Přečtěte si přiloženou dokumentaci a přijďte prosím podpořit žalobce ÚPOZ Měcholupy k soudu - PŘÍTOMNOST VEŘEJNOSTI JE STRAŠNĚ DŮLEŽITÁ, ABY UŽ DALŠÍ ZTRACENÉ KOČIČKY NEZABÍJELI!!!:-)

KAUZA ZABITÉ KOČIČKY SISSI - SOUD S ÚPOZ MĚCHOLUPY! Prosíme, přečtěte si přiloženou dokumentaci a přijďte 25. 6. 2019 v 10:00 hod. k Obvodnímu soudu Ovocný trh Praha 1 podpořit žalobce proti ÚPOZ Měcholupy! PŘÍTOMNOST VEŘEJNOSTI JE NUTNÁ, ABY UŽ DALŠÍ ZTRACENÉ KOČIČKY NEUMÍRALY!!:-(

Soudu se zúčastní kromě kočkomilů určitě mnoho novinářů nažhavených proti činnosti a hospodaření MHP. Myslím si, že by se mělo poukázat na mizerné vykazování výdajů, neexistující zprávy o hospodaření, případně podle zákona č.106/1999 Sb. o svobodném poskytování informací požádat o přehled účetnictví, příp. audit obou útulků Měcholup i Troji za poslední 2 roky?




Zpět