Oznámení


Umísťovačka na Karlštejně 2020
 , OSPodbrdsko


Spolek Podbrdsko zve všechny kočkomily na umísťovací výstavu kočiček
Umísťovací výstava koček se bude konat v sobotu 20. června od 11 do 17 hodin v krásném areálu Muzea betlémů na Karlštejně.
Výstavy pořádané na Karlštejně zaštiťuje Muzeum Betlémů, Karlštejn čp. 11. Zachraňujeme kočičky zejména z oblastí Dobříšska, Berounska, Posázaví a Povltaví. Na výstavách na Karlštejně tyto zachráněné kočky nabízíme k adopci právě obyvatelům těchto zmíněných oblastí.
Všechny kočky v naší péči jsou očkované a dospělá zvířata jsou kastrovaná. Umísťováním kastrovaných dospělých koček do domácností zabraňujeme dalšímu nechtěnému množení zvířat. Na výstavě bude hledat nový domov asi 25 kočiček. Přímo z výstavy si zájemci mohou odnést kočičku. S novými majiteli sepisujeme adopční smlouvu a noví majitelé nám přispívají na kastraci a očkování našich zvířat formou adopčního příspěvku.
V rámci umísťovací výstavy koček na Karlštejně bude probíhat prodej v obchůdku s rukodělnými výrobky, knihami a dalšími drobnostmi. Nákupem v tomto obchůdku přispějí kupující na veterinární výdaje a další potřeby zvířat v naší péči.
Na výstavě bude zajištěno také občerstvení pro návštěvníky formou volné nabídky pochutin přímo z Karlštejnské pekárny. V areálu Muzea betlémů si mohou návštěvníci odpočinout, posedět na venkovních lavičkách, načerpat sil a samozřejmě si s námi popovídat. V klidu si mohou promyslet pořízení čtyřnohého kamaráda.
Vstupné je dobrovolné.




Zpět